Eric Gerets ölüm tehditleri alıyor
Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Eric Gerets ölüm tehditleri alıyor.
Webaslan Dış Haberler
Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran ve sarı-kırmızılı takımı şampiyon yapan Eric Gerets, eski eşinden ölüm tehditleri alıyor.
Kısa bir süre içinde Virginie Neuray ile yeni bri evlilik yapmaya hazırlanan Gerets, eski eşi Gilbert Bodart'tan aldığı ölüm tehditleri nedeniyle savcılığa şikayette bulunurken, konuyla ilgili kısa da bir açıklama yaptı.
Gerets aldığı tehditleri anlatırken, ''Bir gün arabamda bana saldırdı. Polisin gelmesiyle hemen kaçtı. O sırada elini alnıma dayadı ve 'Yakında yeniden görüşeceğiz ve sizi öldüreceğim' dedi. Benim de şikayet etmekten başka bir çarem kalmadı artık'' ifadelerini kullandı.
Gerets'in eski eşi Gilbert Bodart ise suçlamaları reddederken mahkemenin gerçekleri ortaya çıkaracağını dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona



















