Ergün sert çıktı! ''Ağır bir tazminatı yok''
Prandelli’ye "4 ülkede takım alacağız, her sene birini çalıştıracaksınız” vaadinde bulunduğu belirtilen Aysal için dönemin yöneticisi Şükrü Ergün sert bir çıkış yaptı.
Bugün

Ama hukukçular Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin sözleşmesinde çok ağır tazminat maddeleri bulunduğunu söyledi. Bir TV kanalında konuşurken, "Ünal Aysal hocaya 'Dört ülkede takım kuracağız, her sene birini çalıştıracaksın’ demiş. Prandeli’nin sözleşmesine baksanız kafayı yersiniz” ifadelerini kullandı. "Şu şartlarda Prandelli'nin arkasında kalmam zor” diye devam etti. Bu açıklamalardaki "4 takım” bölümü, Aysal ile birlikte görev yapan eski yöneticilerin de kafasını karıştırdı.
Ve eski başkan cevapladı: Doğru değil
Onlardan birisi olan eski basın sözcüsü Şükrü Ergün Bugün’e çapıcı açıklamalar yaptı. "Abdurrahim Bey, Prandelli’den öyle duyduysa, öyledir. Yanlış anlama da olabilir. Çünkü çok mantıksız. İlk defa böyle bir şey duydum” dedi. Aysal’ın tek başına hareket ettiğini vurguladı. "Prandelli konusunda başkan açıklama yapmalı. Çünkü o kontratlardan haberimiz yoktu. Prandelli’nin geleceğini bilmiyorduk. Geldiğinde öğrendik. Kontratını da görmedik” ifadelerini kullandı.
Prandelli’nin ağır tazminatı olduğu iddiasına da değinen Ergün, "Bu (dün) sabah hukukçu arkadaşlara konuyu sordum. Prandelli’nin kontratında ağır bir tazminatın olmadığını söylediler. Tabii o kontrat sonradan değişmediyse” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
