Ergin Ataman: "Üst düzey oynadık"
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, ligde alınan TOFAŞ galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Bursa temsilcisi TOFAŞ'ı 82-73 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, iyi basketbol oynadıklarını vurgulayarak, "Ligde üst üste galibiyetler almaya başladık. Sürpriz sonuçların oluştuğu bu haftalarda galibiyetler almak bizi yukarılara taşıyacak. Üst düzey basketbol oynadık. TOFAŞ ciddi bir rakip ve onlara ciddi bir üstünlük sağladık. Zaman zaman TOFAŞ'ın direnç koymasıyla düşüş yaşadık ama sonuçta maçın başından sonuna kadar iyi basketbol oynayarak net bir galibiyet almayı başardık." ifadelerini kullandı.
Galatasaray Odeabank'ın genç oyuncularından Ege Arar ise kendileri açısından rahat bir mücadele olduğunu ve sahaya karakter koyarak kazanmayı bildiklerini aktardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

Manchester City, Barcelona'nın Rodri teklifini reddetti!

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti




























