Ergin Ataman: "Biz de ertelensin istedik"
Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray Nef'i 12 sayı farkla mağlup ettikleri maç sonrası konuştu.
Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray Nef'i mağlup ettikleri ING Basketbol Süper Ligi mücadelesi sonrası Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu.
Maç öncesi tartışılan Galatasaray Nef'in koronavirüslü oyuncularla maça çıkmak zorunda kalması konusuyla ilgili Ataman, "2 gündür maçın oynanmamasını hem Galatasaray'a hem federasyona söylüyoruz. Bu şartlar 'fair' değil. Galatasaray'ın bazı oyuncuları oynatamaması bazı oyuncuları hiç antrenman yapmadan burada oynaması... Sonuçta bizim elimizde olan bir şey değil. Federasyon kuralları uygulamak durumunda kaldı. Hakikaten saçma bir durum. Galatasaray bugün burada 1-2 tane koronavirüslü oyuncuyla oynadı. İnsan sağlığından daha önemli hiçbir şey yok." dedi.
"AVRUPA'DA NEGATİF SONUÇ İSTİYORLAR"
Ergin Ataman, "Bu konu Bilim Kurulu tarafından yeniden değerlendirilmeli. Avrupa'da da bu 7 gün kuralı var ama oyuncular negatif test sonucu almadan sahaya çıkamıyorlar. O açıdan Galatasaray için çok zor bir maçtı. Buna rağmen iyi mücadele ettiler. Çok da iyi bir seyirci vardı." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

























