Ergin Ataman: "Abdurrahim Albayrak haklı..."
Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, corona virüsü (Covid-19) salgınının spora etkileriyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, corona virüsü (Covid-19) salgınının spora etkileriyle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın amatör şubeleri bir süre kapatmaları gerektiği yönündeki sözlerine değinen Ataman, Albayrak'ın haklı olduğunu belirtti ve konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.
Ergin Ataman şunları söyledi:
"Abdurrahim Bey haklı. Kulüpler zaten zor durumdaydı, daha da zorlaştı. TBF kulüplerin gelirini arttırmalı, devlet desteği de olmalı futbol dışı branşlar için. Kulüplerin bütçelerinden diğer branşlar icin en az %20 pay ayrılması zorunluluğu getirilmeli, bunu yaparken vergi ve tesis desteği verilmeli. R.Madrid ve Barcelona bütçelerinden basketbol için pay ayırıyor. Tüm bunlar Spor Bakanlığı tarafından koordine edilmeli. Aksi takdirde Türkiye'de futbol dışı branşlar biter."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

























