Eren Derdiyok için riskli karar!
Hafta boyunca Eren Derdiyok'un kas ağrısı şikayeti nedeniyle antrenmanlara çıkmaması üzerine golcü futbolcuyu riske atmayıp 18 kişilik kadroya almamayı planlayan Riekerink bu kararından vazgeçti.
Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybı üzerine Kayserispor maçının daha büyük ve kritik hal alması Riekerink tüm kozlarını kullanmaya karar verdi.
Bu akşam yapılan son taktik antrenmanda yer alan Eren Derdiyok, maç kadrosuna dahil edildi. Eren de, fedakarlık yaparak 2.yarıda süre alması halinde forma giyebileceğini söyledi.
Medipol Başakşehir maçında Wesley Sneijder, Lionel Carole ve Selçuk İnan yaşadığı sakatlıklar ile sarsılan Galatasaray'da Eren Derdiyok da bu kervana eklendi.
Sarı kırmızılı kulüp şu ana kadar bu konuyu saklı tutarken FutbolArena gerçeklere ulaştı. Kayserispor maçında Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in, Eren Derdiyok'u sahaya sürmeyeceği golcü futbolcunun bu hafta yapılan antrenmanlara katılamadığı ortaya çıktı.
Eren Derdiyok'un Pazar günü yapılan rejenerasyon antrenmanı dahil, dün ve bugünkü idmana da çıkmadığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de stoper transferinde yeni rota!

Manchester City'de disiplin, Noel arası da tanımıyor

Ruben Amorim'den Mainoo'nun kiralık ayrılığına izin yok!

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!























