Eren Derdiyok: "Gözümüz dik, alnımız ak"
Galatasaray'da Eren Derdiyok, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ettiği mücadelede Gomis ile yan yana oynayan Eren Derdiyok, karşılaşma sonrasında konuştu.
Derdiyok, "Kolay maç olmayacağını biliyorduk. Hocamızın iki forvetle maça başlamasının bir sebebi vardı. Öne doğru baskı yapmak istedik ve bunu da ödüllendirdik. Maçı iyi bir skorla aldık ve mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu.
"BİZİM DE ONLARA İHTİYACIMIZ VAR"
Eren, taraftar desteğinin önemine vurgu yaparak, "Futbolcular olarak elimizden geleni yapıyoruz ama istediğimiz futbolu seyircilerimizin desteğiyle oynayabiliyoruz. Bu nedenle onların bize ihtiyacı olduğu kadar bizim de onlara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
"GÖZÜMÜ DİK, ALNIMIZ AK"
Milli takım arası hakkında da konuşan golcü oyuncu, "Milli takımlara giden arkadaşlara öncelikle başarılar diliyorum. Sakatlıksız geri dönmelerini diliyorum. Sonra çok önemli bir maçımız var. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Gözümüz dik, alnımız ak… Başakşehir maçından da galibiyetle ayrılacağımıza eminim" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti
























