Erden Timur: "Duyarlı olmaya devam etmeliyiz"
Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Kahramanmaraş'ta gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Kahramanmaraş'ta gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketiyle ilgili
Erden Timur yaptığı açıklamada, "Çok büyük bir afet. Birçok afette koordinasyon için orada bulunduk. Bölgeye Galatasaray olarak yardım tırları çıkardık. Birinci gün Hatay'a gittik. 3 gün oradaydık ve şimdi Kahramanmaraş'tayız." dedi.
Timur, "Yardımların dağıtımı için kamyonete ihtiyaç var. Mobil tuvalete ihtiyaç var. Salgın hastalıkların yayılmaması için zorunlu bir ihtiyaç bu. Tüm bunlar için çalışmalar yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
Kurtarma faaliyetlerinden sonra da insanların duyarlılığının devam etmesi gerektiğini söyleyen Erden Timur, "Kurtarma döneminde herkesin duyarlılığı daha fazla oluyor. Ama iyileştirme döneminde de herkesin duyarlılığının yüksek olması lazım. İhtiyaç çok büyük olacak. Evi yıkılan insanlar var. Belki milyonların üzerinde insanın barınma sorunu olacak. İnsanların barınırken de ihtiyaçlarının karşılanması lazım. Halkımızın duyarlılığının devam etmesi bu anlamda çok önemli. Çok duyarlı bir toplumuz. Herkes her yönden birleşiyor. Galatasaray olarak kampanya başlatıyoruz. hem gıda yardımı hem de konteyner kent oluşturacağız." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Francisco Conceicao: "Galatasaray zor olacak"

Lothar Mattaaus'dan Lennart Karl'a destek!

Lamine Yamal: "Saha dışında futbolu unutuyorum"

Sebastien Pocognoli için her maç ceza ödemesi

Dünyaca ünlü futbolcu, sezonu kapattı! "Yıkıldım"

Monaco, o'nun için her maç ceza ödüyor!

Gasperini'den, Malen ve VAR yorumu

Juventus'tan Galatasaray maçı için mesaj























