ENKA, 16 Yaş Altı Erkekler Cumhuriyet Kupası'nın şampiyonu oldu
Cumhuriyet'in 102. yılı kapsamında İstanbul'da düzenlenen 16 Yaş Altı Erkekler Cumhuriyet Kupası'nda ENKA zirveye çıktı. Galatasaray ikinci, Uludağ Oksijen üçüncü olurken; Galatasaray'dan Kemal Can Onur gol kralı, Kaan Karaaslan ise en iyi kaleci seçildi.
Anadolu Ajansı
Cumhuriyet'in 102. yılına özel olarak sutopunda düzenlenen 16 Yaş Altı Erkekler Cumhuriyet Kupası, İstanbul'da gerçekleştirildi.
Türkiye Sutopu Federasyonunun açıklamasına göre üç gün süren organizasyon, ENKA Sutopu Havuzu'nda oynanan maçlarla tamamlandı.
Müsabakalar sonucunda ENKA, kupanın sahibi oldu. Organizasyonu Galatasaray ikinci, Uludağ Oksijen ise üçüncü sırada bitirdi.
16 Yaş Altı Erkekler Cumhuriyet Kupası'nda Galatasaray'ın sporcularından Kemal Can Onur gol kralı, Kaan Karaaslan da en iyi kaleci oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!
























