Engin de mi Sarı Kırmızı olacak?
Yabancı transferinde birbirinden yıldız isimlere görüşen Galatasaray, Trabzonspor'un yıldızı Engin Baytar'ı da transfer etmeye çalıştığı iddia edildi.
Hürriyet
Bordo mavili yönetimin satış listesine koyduğu 28 yaşındaki futbolcunun transferi için çalışmalara başlayan Galatasaray, bonservis için 1.5 milyon Euro teklif etti. Buna karşın Trabzonspor, sarı kırmızılıların geçen yıl Denizlispor’dan aldığı Çağlar Birinci ile 1 milyon Euro istedi.
Star Gazetesi'nin konu hakkında kaleme aldığı haber ise şu şekilde;
"Trabzonspor'un satış listesine koyduğu Engin Baytar için de Bordo-Mavili yöneticilerle anlaşmaya yakın olunduğu belirtiliyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in “Engin'i alsınlar, Çağlar Birinci'yi versinler" teklifine ise Galatasaray sıcak bakmıyor ve Karadeniz ekibine nakit 1 milyon euro öneriyor. Engin'i Cim-Bom'a gelmesi için de Antrenör Hasan Şaş'ın ikna ettiği belirtildi. Teknik patron Fatih Terim'in, Ünal Aysal'dan gelen bu müjdeli haberler sonrası yüzünün güldüğü; kamp kadrosuna Eboue, Keita ve Engin'i eklediği belirtiliyor. "
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip

Manchester United'da Maguire'ye yeni sözleşme!

Marc Cucurella'dan Chelsea'ye transfer eleştirisi!

Schlotterbeck için Real Madrid ve Bayern'e kötü haber

Roma'da Pellegrini için "Kalsın" raporu

Bayern Münih, Raphael Guerreiro ile yollarını ayırdı!

Enzo Fernandez: "Madrid'de yaşamak isterdim"

Juventus'tan Kenan Yıldız merkezli dev hücum planı























