Engin Baytar katılmadı
Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray takımı günü taktik idmanla geçirirken; dün yapılan antrenmanda sol uyluk üst adalesine darbe alan Engin Baytar çalışmaya katılmadı.
Webaslan.com
Teknik heyetimiz yönetiminde ısınma, açma ve germe hareketleriyle başlayan idman, pas egzersizleriyle sürdü. Antrenmanın ana bölümünde çift kale maçta taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi. Sabah idmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Engin Baytar, perşembe günü yapılan antrenmanda sol uyluk üst adalesine aldığı darbe sonucu meydana gelen ödem nedeniyle günü tedavi olarak geçirdi.
ANTRENMANDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...
Tedavileri süren Servet Çetin ve Çağlar Birinci, saha ve salon çalışması yaptılar.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Samsunspor maçının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.
Takımımız, bu çalışmanın ardından tesislerimizde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"






















