Engin Baytar katılmadı
Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray takımı günü taktik idmanla geçirirken; dün yapılan antrenmanda sol uyluk üst adalesine darbe alan Engin Baytar çalışmaya katılmadı.
Webaslan.com
Teknik heyetimiz yönetiminde ısınma, açma ve germe hareketleriyle başlayan idman, pas egzersizleriyle sürdü. Antrenmanın ana bölümünde çift kale maçta taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirildi. Sabah idmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Engin Baytar, perşembe günü yapılan antrenmanda sol uyluk üst adalesine aldığı darbe sonucu meydana gelen ödem nedeniyle günü tedavi olarak geçirdi.
ANTRENMANDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...
Tedavileri süren Servet Çetin ve Çağlar Birinci, saha ve salon çalışması yaptılar.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Samsunspor maçının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.
Takımımız, bu çalışmanın ardından tesislerimizde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Juventus'ta Khephren Thuram belirsizliği!

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

























