Emre Mor'a yol göründü!
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in verdiği şansları kullanamayan Emre Mor ile yollar ayrılacak.
Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Emre Mor, sarı-kırmızılılarla yol ayrımına girdi.
Sezon başında İspanya La Liga ekibi Celta Vigo’dan kiralanan Emre Mor, istenilen performansı gösteremedi. Sezon başından bu yana takımda çok fazla forma bulamayan genç oyuncu, teknik heyetin verdiği şansları da değerlendiremedi.
Süper Lig’de 10, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4, Ziraat Türkiye Kupası’nda 1 maça çıkan Emre Mor, takıma gol veya asist katkısında bulunamadı. Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti, genç oyuncunun takımdan gönderilmesi yönünde karar verdi. Bu gelişmenin ardından sosyal medya hesaplarındaki “Galatasaray” yazısını kaldıran Emre Mor’un, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
İngiltere Premier Lig’de transfer görüşmesi yapmak için izin isteyen ve bir süredir görüşmelerini sürdüren 22 yaşındaki futbolcu, istediği takımı bulamayınca İstanbul’a dönerek çalışmalarına devam etti.
Şu anda transferi için İngiltere dışından da bir takım bulduğu belirtilen Emre Mor’un yakın zamanda Galatasaray macerasını sonlandırması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

























