Emre Mor isyan etti; "Yeter, bunun için gelmedim"
Galatasaray'da beklentilerin altında kalan ve takımdan gönderileceği konuşulan Emre Mor'dan açıklama geldi.

Galatasaray'da devre arasında takımdan gönderileceği konuşulan Emre Mor, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve takımda olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Emre Mor elinden geleni yaptığını kaydederken, "Hakkımda yalan yanlış söylentiler yayan insanlardan, sözde gazetecilerden, medyalarından bıktım... Sürekli beni kötü göstermek için çabalamaktan vazgeçin. Beni, kişiliğimi, ailemi, geçmişimi bilmeden bu kadar kolay yorum yapabiliyor olmanız çok Şaşırtıcı. Her gün yeni bir suçlama ve asılsız haber okumak için buraya gelmedim. Futbol oynamak, yeteneğimi göstermek, inananların yüzünü kara çıkartmamak için buradayım. Başarılı olur veya olamam ama çabalamak için hep hazırım. Zaten hayat dediğimiz şey de bundan ibaret. Ben Galatasaray'ın bir futbolcusuyum ve bununla gurur duyuyorum. İyi günde, kötü günde her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın Celta Vigo'dan kiraladığı Emre Mor, bu sezon 16 maçta 580 dakika süre almasına rağmen skor katkısı veremedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
