Emre Kılınç'a kırmızı veren hakem Hatayspor maçında
Fırat Aydınus'un yöneteceği açıklanan Hatayspor - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Abdulkadir Bitigen olarak değiştirildi.
Webaslan.com
Abdulkadir Bitigen'in yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erden Bayık yapacak
TFF'den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "İki Üst Klasman hakemimiz ile bir Üst Klasman Yardımcı hakemimizin 31.03.2021 Çarşamba ve 01.04.2021 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR test sonuçları pozitif çıkmıştır. Hakemlerimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 10 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemlerimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir."
Galatasaray'dan yapılan açıklamada ise, "Süper Lig'in 32. haftasında 3 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda oynayacağımız Atakaş Hatayspor maçına Covid-19 testi pozitif çıkan Fırat Aydınus'un yerine Abdulkadir Bitigen atanmıştır"denildi.

Antalyaspor ile oynadığımız maçta Emre Kılınç'ın Amilton'a yaptığı müdahaleye direkt kırmızı kart çıkaran Abdulkadir Bitigen, Hatayspor karşılaşmasında da düdük çalacak 😐 pic.twitter.com/GSQAa5Uxvl
— Webaslan.com (@webaslan) April 2, 2021
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!























