Emre Çolak'ın sırrı; Esenler...
Bekar evini kapatan ve ailesinin yaşadığı Esenler'deki eve dönen Emre Çolak, gece hayatından elini ayağını çekip Hamzaoğlu ile kariyerinde adeta beyaz sayfa açtı

Galatasaray'ın son haftalardaki formda ismi Emre Çolak, güzel futbolunu Manisa'da da sürdürdü ve Burak Yılmaz'a ikinci golün asistini yaptı.
Genç futbolcu, performansındaki yükselişi düzenli aile hayatına borçlu. Sezon başında kadroya girmekte zorlanan Emre Çolak, Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra beyaz bir sayfa açmaya karar verdi. Bekar evini kapatan ve ailesinin yaşadığı Esenler'deki eve geri dönen Emre, birkaç aydır sadece Esenler-Florya arasında mekik dokuyor.
Gece hayatını sıfırlayan 23 yaşındaki futbolcu, Esenler'de yaşayan diğer akrabalarıyla vakit geçiriyor ve bu periyotta en büyük desteği annesinden alıyor. Hamza Hamzaoğlu döneminde en çok maça (25) çıkan isim olan Emre Çolak ayrıca sarı-kırmızılı takımda en golcü (5) sezonunu yaşıyor.
'HEDİYEMİ İSTERİM'
Geçen sezon ligde 2 ay gol orucuna giren Burak, Kayseri'de ağlar ı havalandırmış ve asisti yapan Emre Çolak'a ayakkabı almıştı. Burak bu sezon da 44 günlük hasretine Akhisar'da Emre'nin asistiyle son verdi. Genç yıldız maç sonu "Hediyemi unutma" diye takıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
