Emre Akbaba: "Galatasaray'ı hesaba katmayan yanar"
Galatasaray'ın hücum oyuncularından Emre Akbaba, Trabzonspor maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Galatasaray, Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük darbe aldı. Son 5 haftaya lider Başakşehir'in 8, takipçisi Trabzonspor'un 2, Sivasspor'un 1 puan gerisinde giren Galatasaray'da umutlar bitmedi.
Florin Andone, Radamel Falcao ve Adem Büyük'ün yokluğunda forvet oynayan Emre Akbaba, "Asla pes etmeyiz. 5'te 5 yaparak şampiyonluğa uzanabiliriz. Hala şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz." dedi.
FATİH TERİM MEMNUN
Başakşehir maçında iyi oynadıkların ıve galibiyeti kaçırdıklarını söyleyen Emre Akbaba, son vuruşu beceremediklerini söyledi.
Fatih Terim'in Trabzonspor maçında forvet oynayacak Emre Akbaba'nın performansını beğendi. Deneyimli teknik adamın, "falcao ve Andone gibi top bekleyen forvet değil, senin gibi gezen, rakip savunmayı bozan forvet istiyorum" diyerek Emre Akbaba'dan memnun olduğunu söylediği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!
