Emre Akbaba antrenmanlarda rüzgar gibi esiyor
Rize maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, pazar günü Florya’da ayak tenisi oynadı. Pandemi sürecinde çok sıkı çalışan Emre Akbaba artistik vuruşlarla dikkat çekerken, adeta şov yaptı.
Fanatik

Fotoğraf : AA
Lige verilen ara Emre Akbaba’ya yaradı...
Belhanda ile forma rekabetinde olan Galatasaray’ın yıldız ismi, antrenmanlarda rüzgar gibi esiyor. Teknik direktör Fatin Terim’in gözüne giren Emre, dün de Metin Oktay Tesisleri’nde şov yaptı. Florya’daki idmanın ana bölümünde ayak tenisi oynanırken, Emre yaptığı artistik vuruşlar ile dikkat çekti.
Hırslı görüntüsü ve kazanma isteğiyle teknik heyeti memnun eden Emre, kalan 8 haftalık süreçte Galatasaray’ın en büyük kozlarından biri olacak. Fatih hoca da, skor katkısını düşünerek Rizespor maçı öncesi Emre Akbaba’yı Belhanda’nın bir adım önünde görüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
