Empoli Galatasaray'ı bekliyor
Empoli cephesi, Galatasaray'dan Ismael Bennacer'e yapılacak teklifi bekliyor.
Galatasaray'ın orta saha alternatifleri arasında yer alan Ismael Bennacer konusunda yeni bir gelişme yaşandı.
Empoli forması giyen Bennacer ile ilgili bölgesel basında yer alan haberde, Galatasaraylı yöneticilerin Milano'da olmalarına rağmen Empoli Kulübü yetkilileriyle herhangi bir görüşme gerçekleştirmedikleri belirtildi. Toskona yerel basınındaki haberde, Empoli'nin kaynak yaratmak için Bennacer'i satmaya sıcak olduğu ancak şu ana kadar genç oyuncuyle ilgilenen kulüpler arasında öne çıkan Galatasaray ile Sampdoria'nın henüz bir teklifte bulunmadığına yer verildi.
Galatasaray'ın bir süredir gündeminde yer alan Bennacer için herhangi bir görüşümde bulunup bulunmayacağı henüz netlik kazanmadı.
Arsenal altyapısından çıkan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu ile Galatasaray'ın yanı sıra Nice, Fiorentina ve Sampdoria da ilgileniyor.
39 maçta 2 gol-4 asistlik performansıyla Empoli'nin Serie A'ya yükselmesini sağlayan Bennacer, merkez orta saha oyuncusu. Cezayir asıllı Fransa pasaportlu oyuncu, U-19'a kadar Fransa'da oynadı. A milli takım için tercihi ise Cezayir oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!
























