Emirates hatırası
Galatasaray'ın Arsenal ile oynadığı maçta takımlarını desteklemek için Emirates'teki yerini alan taraftarlar, çıkarken arkalarında hatıra bırakmayı da ihmal etmedi.
Galatasaraylı taraftarlar, 4-1’lik yenilgiye rağmen Emirates Stadı’nda takımlarına büyük destek vermişti. Yaktıkları meşaleler ve tezahüratlarıyla İngiliz basınında gündeme oturan Galatasaray taraftarı, dün de manşetlere çıktı.
Karşılaşmadan sonra statta yapılan incelemelerde, Sarı-Kırmızılılar’ın oturduğu tribünde 100 kadar koltuğun kırıldığı tespit edildi. Arsenal yetkilileri, yapılan hasar tespitinin ardından bunu raporla UEFA’ya bildirdi. UEFA, hasarın maliyetini Galatasaray’dan alarak İngiliz ekibine gönderecek.
Meşaleler nedeniyle Cim Bom’a açılan soruşturmanın içerisine, kırılan koltuklar da etkilenecek. İngiliz basını konuyla ilgili yaptığı haberlerde, Emirates Stadı’na daha önce birçok ateşli taraftarın geldiğini ancak hiçbirisinin bu kadar zarar vermediğini öne sürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İtalya'da Kenan Yıldız'a büyük onur!

Nico Paz için Inter yalanlaması!

Patrick Vieira'dan Real Madrid itirafı

Pep Guardiola, Manchester City'den ayrılıyor!

Manchester United'da Carrick ile yeni sözleşme!

Alvaro Arbeloa, ayrılığını açıkladı!

Hull City, Premier Lig için sahaya çıkıyor

Southampton'a 3 dava daha!

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!























