Elmander'in menajeri konuştu!
Galatasaray'dan gönderilmesi planlanan Johan Elmander hakkında menajer Anders Wallsten açıklamalarda bulundu.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Yunan ekibi Olympiakos'un kadrosuna katmak istediği Galatasaraylı Johan Elmander'in menajeri Anders Wallsten, konuyla ilgili açıklamada bulundu.
Anders Wallsten, İsveç gazetesine yaptığı açıklamada, "Daha önce Par Zetterberg ve Olof Mellberg'in Olympiakos'a transferlerini yapmıştık ve Yunan yönetimle gayet iyi bir iletişimimiz vardı ama Elmander'le ilgili bir şey soracaksınız onunla ilgili bir yorum yapamam" diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.
Anders Wallsten ayrıca Türkiye'deki yabancı kontenjanının transfer süreçlerini etkileyeceğini ve Elmander'in tribünde oturmak için fazla iyi olduğunu söyledi.
İsveç basınında çıkan haberde, Olympiakos'un da Galatasaray gibi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği ve forvet oyuncuları Rafik Djebbour'un büyük ihtimalle takımdan ayrılacağından dolayı Elmander'in Yunan kulübü için çok iyi bir tercih olabileceği aktarıldı.
İsveçli oyuncu Galatasaray kampında transfer söylentileriyle yaptığı açıklamada, "Şu an için böyle bir konu hakkında yorum yapmak doğru olmaz. Bir sene daha kontratım var. Galatasaray'ın futbolcusuyum ve odaklandığım şey Galatasaray. Herhangi bir sağlık sıkıntım da bulunmuyor. Takımla çalışıyorum, gayet iyi durumdayım" ifadelerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bask derbisinde kazanan yok!

Inter doludizgin şampiyonluğa koşuyor

Dortmund kazandı; farkı 6'ya kadar indirdi

Aston Villa, 10 kişilik Brentford'a mağlup oldu!

Penaltı kaçtı! Atalanta 10 kişi puanı kaptı!

Manchester United, Carrick ile 3'te 3 yaptı!

10 kişi kalan Nottingham yıkılmadı!

PSV'den Feyenoord'a erken şok

Real Madrid'de inanılmaz son: 90+10, penaltı ve kırmızı kartlar!

Juventus, Emil Holm transferinde sona yakın!


























