Elmander, her yerde taraftara yakın!..
İngiltere Premier Lig'de Johan Elmander'in kiralık olarak formasını giydiği Norwich City'de oyuncular, taraftarlara jest yapmaya hazırlanıyor.
Webaslan Dış Haberler

Norwich City, son lig maçında Galler deplasmanında Swansea City'ye 3-0 yenilirken 900 kişilik Norwich City taratarı yaklaşık 1000 km uzaklığa rağmen takımlarını tribünden destekledi.
Swansea City deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından takım kaptanı Russell Martin, resmi siteye yaptığı açıklamada, bir sonraki deplasman maçında taraftarların masraflarını karşılayacaklarını belirtti.
Russell Martin, yaptığı açıklamada, "Taraftarlarımız bu sezon hem sahamızda hem de deplasmanda oynadığımız maçlarda bize müthiş destek verdiler. Mesafe tanımaksızın bütün deplasmanlarda yanımızda oldular. Bir sonraki deplasman maçımızda taraftarlarımıza ulaşım masraflarında yardımcı olacağız" ifadelerini kullandı.
Eski futbolcumuz Johan Elmander'in formasını giydiği Norwich City, bu hafta sahasında West Bromwich Albion'ı ağırladıktan sonra Fulham deplasmanında puan mücadelesi verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Joao Felix için sürpriz gelişme!

Flick: "Lewandowski yedek başlayacak"

İtalya'da taraftar gruplarına yönelik soruşturmada 7 gözaltı daha geldi!

Bayer Leverkusen'de Alonso yerine Arbeloa!

Ranieri: "Svilar, takımda kalacak"

Inzaghi: "Barcelona'nın gücünü biliyoruz"

Real Madrid'de beklenen son yaklaşıyor: Ancelotti!

Bynoe-Gittens transferinde Londra devleri karşı karşıya!

Avrupa'nın 5 büyük liginde şampiyonluğunu ilan eden üçüncü takım Bayern Münih oldu

Bayern Münih'i yönetimini şok eden Sane gelişmesi
