Elmander Galatasaray için Renaud Emond'u izledi
Johan Elmander, Galatasaray'ın bir süredir gündeminde olan golcü Renaud Emond'u Club Brugge maçında takip etti.
Transfer döneminde en az bir forvet takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'da hedeflenen ilk ismin kim olduğu ağırlık kazanmaya başladı.
Daha önce Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile oynanan maçta Galatasaray tarafından takip edilen Renaud Emond, bir kez daha sarı-kırmızılı takım tarafından canlı olarak takip edildi.
Belçika basınında yer alan özel habere göre Galatasaray adına oyuncu gözlemleyen ekibin içerisinde yer alan Johan Elmander, hafta sonu Standard Liege'in Club Brugge ile oynadığı karşılaşmada tribünden 90 dakika sahada kalan Renaud Emond'u takip etti.
Club Brugge'ün sahası olan Jan Breydel Stadyumu'nda olan Elmander, 65. dakikada oyuna dahil olan Renaud Emond'u takip etti. Club Brugge'ün 3-0 kazandığı maçta Renaud Emond, 65. dakikada Samuel Bastien yerine oyuna girmişti.
26 yaşındaki Belçikalı forvet bu sezon Standard formasıyla 25 resmi maçta 8 gole imza attı. Sarı-kırmızılı takım daha önce Avrupa Ligi'ndeki Krasnodar maçında da golcü oyuncuyu izlettirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!

Esposito'nun geleceği için açıklama

Arsenal, 16 yaşındaki Marli Salmon ile ön sözleşme imzaladı

Manchester United'da Casemiro yerine Tchouameni

Leonardo Bonucci: "Bastoni Barcelona'ya çok uygun"

Lamine Yamal'dan Lionel Messi'ye büyük övgü!























