Elabdellaoui'ye teklif gitti
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Mariano ile yollarını ayırmayı planlayan Sarı Kırmızılı ekibin, Olympiakos formasını giyen ve sezon sonunda serbest kalacak olan Omar Elabdellaoui'ye teklif götürdüğü iddia edildi.
Takvim
Sözleşmesi bitecek olan Mariano ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray için Yunanistan'dan flaş bir iddia geldi.
Olympiakos formasını giyen ve sezon sonunda serbest kalacak olan Omar Elabdellaoui'nin Sarı-Kırmızılılar'dan teklif aldığı belirtiliyor. Transfer gerçekleşirse, Cimbom'da Linnes'ten sonra bir Norveçli daha kadroya katılacak.
Norveç Milli Takımı'nda Martin Linnes ile birlikte görev yapan 28 yaşındaki futbolcu bu sezon 28 lig maçında 1 gole imzasını attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı




























