El Shaarawy'nin menajerinden açıklama!
Ocak ayı ara transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği belirtilen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Stephen El Shaarawy'nin menajeri İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Ocak ayı ara transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği belirtilen genç forvet oyuncusu Stephan El Shaarawy'nin menajeri Roberto La Florio İtalya basınına transfer dedikoduları hakkında açıklamalarda bulundu.
Fantagazzetta'ya konuşan Shaarawy'nin menajeri, "Ben transfer için hiç kimseyle konuşmadım ve bu konu hakkında demeç vermedim. Oyuncum hakkında böyle kesin ifadeleri nasıl kullanabiliyorlar anlamış değilim." diyerek Galatasaray'a transferini yalanlamış oldu.
Daha önce El Shaarawy'nin menajerinin Galatasaray hakkında şu açıklamayı yaptığı öne sürülmüştü:
"Galatasaray çok büyük bir kulüp, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Ne kadar önemli bir hedefe ve vizyona sahip olduğunu biliyoruz. Eğer bir görüşme ortama olursa Galatasaray elbette bizim için önemli bir seçenek olacaktır. Fakat futbolcum şu an itibariyle Milan'da devam ediyor. Bir sorunu yok; sakatlığı geçti. Milan'da devam etmeyi istiyor. Fakat, teklif gelirse, kulüpler düzeyinde konuşma olursa bunu biz de elbette değerlendiririz."
Milan forması giyen Stephan El Shaarawy'nin İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2018 yılında bitecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!























