El salladı gitti, GELİYOR!
Galatasaray'ın en büyük hedefi olan Arda Turan görüşmeleri ile ilgili önemli bir iddia daha geldi.
Akşam
YUMRUĞUNU VUR ARDA
Transferde yol haritası ise belli, Arda asisti yapacak Ünal Aysal golü atacak. İlk olarak Arda Turan, önce Atletico Madrid teknik direktörü Simeone’ye, sonra da kulübün patronu Angel Gil’e çıkıp, “Ben dönmek istiyorum, bana izin verin. G.Saray’ın kaptanıyım ve bana davet var. Eski kulübümü kıramam. Atletico’yu çok seviyorum, ilgiden memnunum. Ama kariyer planım G.Saray üzerine kurulu” diyerek dönüş için izin isteyecek.
BİR YEMEKLE BİTECEK
Ardından Ünal Aysal, salı veya çarşamba için Forlan, Reyes ve Ujfalusi transferleri sürecinde görüştüğü ve dost olduğu Angel Gil ile randevulaşacak. Daha önce çilek transferleri için “Bir yemeğe bakar” diyen Aysal, Gil ile bir yemekte bir araya gelecek. Riera+12 milyon euro teklifini de masaya koyup, Arda Turan’ı yeniden G.Saraylı yapacak.
HER YIL İÇİN 4 MİLYON EURO
Aslan, daha önce Arda Turan ile 3.5 milyon euro garanti+20 bin euro maç başı ücrete anlaşmıştı. 4 yıllık anlaşmaya göre Aslan, Arda Turan’a 14 milyon euro garanti para ödeyecek. Maç başılarla bu 4 sezonda 16 milyon euroyu bulacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Bournemouth çelmesi!

Lens'ten zirve yarışında beş gollü net galibiyet!

Leipzig, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı!

Arda Güler'den Alex de Souza itirafı!

Guti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Uli Hoeness: "Kane için 150 milyon euro öderim"

Dortmund'dan sakatlanan Emre Can'a yeni sözleşme

Zaniolo, beklediği haberi alamadı!

Modric'ten büyük jest: "Tereddüt etmedim"

Milan'da Modric ile devam kararı





















