Efsane oldu, bıraktı!..
Takımımızda başarılı bir dönem geçiren 43 yaşındaki eski oyuncumuz Faryd Mondragon, Dünya Kupası'nda efsane oldu ve futbolu bıraktı.
Grup aşamasında Kolombiya'nın oynadığı Japonya maçında kaleci Ospina'nın yerine oyuna giren Mondragon, en yaşlı kaleci ünvanını almıştı. Turnuvanın en beğenilen takımlarından olan Kolombiya'nın Brezilya karşısında 2-1 kaybederek elenmesinin ardından instagram hesabından takipçilerine seslenen 43 yaşındaki tecrübeli kaleci, "Burası benim profesyonel futbolcu olarak çıktığım son stadyum. Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum."
Profesyonel futbol yaşantısına 1990 Kolombiya'nın Cali takımında başlayan, Santa Fe ve Independiente'de forma giydikten sonra Avrupa'ya adım atan ve sırasıyla Real Zaragoza, Metz, Galatasaray ve Köln formaları giyen Mondragon, en son profesyonel olduğu kulüp olan Cali'de futbolu bıraktı.
Tecrübeli kaleci 6 sezon Galatasaray'da forma giymiş ve sayısız başarının altına imza atmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios


























