Dzemaili'den sürpriz karar!
Genoa ile olan kiralık sözleşmesi sona eren Galatasaraylı Blerim Dzemaili konuştu...
Webaslan.com

Sezon başında Galatasaray'dan Serie A ekiplerinden Genoa'ya kiralanan ve İtalya'da gösterdiği performansla EURO2016'da İsviçre'de direkt olarak forma giyecek duruma gelen Blerim Dzemaili, kariyerini Genoa'da sürdürmek istediğini söyledi.
İtalya basınına konuşan 30 yaşındaki futbolcu Blerim Dzemaili, ''Kendimi hiç bu kadar formda hissettiğim bir sezon hatırlamıyorum. Genoa'da çok iyi bir sezon geçirdim. Orada seve seve kalmak isterim. Başarılı bir takım ve hocaya sahibiz'' dedi.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İsviçreli futbolcu Dzemaili'nin takıma geri döneceğini açıklamıştı.
Deneyimli orta saha Blerim Dzemaili'nin bu isteğinden sonra, nasıl gelişmeler yaşanacağı merakla bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
