Dzemaili için transfer planı
İtalyan takımı Bologna, "Bonservisini çöz, öyle gel" diyerek, Blerim Dzemaili için Galatasaray'a ödeme yapılmayacağını bildirdi.
Fanatik
Galatasaray Yönetimi, takımdan ayrılmak isteyen ve Bologna ile el sıkışan Blerim Dzemaili'den 2.2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli bekliyordu.
Bu para, İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili'nin alacağına karşılık talep edilmişti. Ancak Bologna'dan tecrübeli oyuncu Blerim Dzemaili'ye çok farklı bir mesaj gitti. İtalyanlar, "Bonservisini çöz, öyle gel" diyerek, Blerim Dzemaili için Galatasaray'a ödeme yapılmayacağını bildirdi.
Galatasaray yönetiminin, Blerim Dzemaili konusunda nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Bu şartlar altında Dzemaili'nin Galatasaray'da kalma ihtimali beliriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes



























