Duygun Yarsuvat'tan yönetime Diagne eleştirisi!
Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, mevcut yönetime sert eleştiriler getirdi

Galatasaray'ı Benfica rövanşında Portekiz'de tribünde destekleyenler arasında eski başkan Duygun Yarsuvat da vardı. Yarsuvat, İstanbul-Lizbon yolculuğu öncesi havalimanında konuştu
Duygun Yarsuvat, 10 milyon euro bonservis ödenen ancak hayal kırıklığı yaratan Diagne'yi değerlendirdi.
Eski başkan, "Gomis'i 6 milyon Euro gibi komik paraya yollarsan bütün bunlar başına gelir! Para harcamak değil akıllı olmak çözüm" tespitinde bulundu. Mustafa Cengiz ve yönetimi eleştiren Duygun Yarsuvat, "Acemi bir yönetim var. Yaptıkları işlerin büyük kısmı hatalı. Bu hataları düzelteceklerine inanmıyorum. Ne yazık ki karamsar bir tablo çiziyorum" dedi ve ekledi: "Divan'da bana 'Ordinaryüs profesörümüz bunları bunları yapmıştı zamanında' diye sataştılar. Ama ordinaryüs profesör benzetmesine kızmadım!"
TERİM DEVAM ETMELİ
Fatih Terim'e destek veren Yarsuvat, ''Fatih Terim Türkiye'nin en iyi teknik direktörü. Kesinlikle devam etmeli'' görüşünü paylaştı. 4. yıldızın takıldığı 2014-15 sezonunda başkanlık yapan Yarsuvat, ''O dönem ara transferde kimseyi almadık ama yine de çok başarılı olmuştuk'' hatırlatmasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
