Duygun Yarsuvat'tan yönetime Diagne eleştirisi!
Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, mevcut yönetime sert eleştiriler getirdi
Galatasaray'ı Benfica rövanşında Portekiz'de tribünde destekleyenler arasında eski başkan Duygun Yarsuvat da vardı. Yarsuvat, İstanbul-Lizbon yolculuğu öncesi havalimanında konuştu
Duygun Yarsuvat, 10 milyon euro bonservis ödenen ancak hayal kırıklığı yaratan Diagne'yi değerlendirdi.
Eski başkan, "Gomis'i 6 milyon Euro gibi komik paraya yollarsan bütün bunlar başına gelir! Para harcamak değil akıllı olmak çözüm" tespitinde bulundu. Mustafa Cengiz ve yönetimi eleştiren Duygun Yarsuvat, "Acemi bir yönetim var. Yaptıkları işlerin büyük kısmı hatalı. Bu hataları düzelteceklerine inanmıyorum. Ne yazık ki karamsar bir tablo çiziyorum" dedi ve ekledi: "Divan'da bana 'Ordinaryüs profesörümüz bunları bunları yapmıştı zamanında' diye sataştılar. Ama ordinaryüs profesör benzetmesine kızmadım!"
TERİM DEVAM ETMELİ
Fatih Terim'e destek veren Yarsuvat, ''Fatih Terim Türkiye'nin en iyi teknik direktörü. Kesinlikle devam etmeli'' görüşünü paylaştı. 4. yıldızın takıldığı 2014-15 sezonunda başkanlık yapan Yarsuvat, ''O dönem ara transferde kimseyi almadık ama yine de çok başarılı olmuştuk'' hatırlatmasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

























