Duygun Yarsuvat: "Aptalca..."
'İyi kalpli ol' ödül töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı

Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen 'iyi kalpli ol' ödül töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Çaykur Rizespor maçı sonrasında yaşanan silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak, "Fenerbahçe Kulübü sporcularının başına gelen o aptalca hareketi kınıyorum" ifadesini kullandı.
Yarsuvat konu ile ilgili, "Fenerbahçe'ye yapılan o aptalca hareketi kınıyorum. Türk toplumunun da dikkatini bu gibi olaylara çekmek için çalışma yapmamız lazım. Çaba göstermemiz lazım. Çünkü insanlar arasında fark yoktur. Bakın aramızda pek fark yok. (Ali Şen'i göstererek) Biraz da birbirimize benziyoruz. Saçlarımız beyaz, burnumuz aşağı - yukarı aynı, yaşlar da yakın. Yani biz biziz işte. Biz insanız. Onun için bu ayrılığa, gayrılığa bir kan davası gütmeye hiç gerek yok. Her şey çok sınırlı ve kısıtlı. Bu yaşadığımız günleri mutlu olarak geçirmemiz lazım. Birbirimize düşman olmamamız lazım. En başta da biz yöneticilere iş düşüyor." diye konuştu.
Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'e de dönerek, "Bu konuda size, bana, sizin arkadaşlarınıza büyük iş düşüyor" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da kapanışı Salah yaptı

Chelsea'ye tek gol yetti!

Manchester City, sezonu üçüncü bitirdi!

Bayern Münih'ten Wirtz'in yerine Eze hamlesi!

Real Madrid, Xabi Alonso'yu açıkladı!

Milan'da yönetime protesto!

Paris Saint-Germain'den bu sezon 3. kupa!

Almanya Kupası Stuttgart'ın!

Modric: "Bitti diye ağlamayın, yaşandı diye gülümseyin"

Carlo Ancelotti'den Real Madrid'e duygusal veda!
