Duy da inanma; Higuain...
Zlatan Ibrahimovic haberlerinin ardından günün en dikkat çeken iddiası Fotomaç Gazetesi'nden geldi.
Lig şampiyonu Galatasaray transferde de şampiyonluğa oynayacak gibi görünüyor.
Zlatan Ibrahimovic haberlerinin ardından günün en dikkat çeken iddiası Fotomaç Gazetesi'nden geldi."Avrupa'da da çok başarılı olmalıyız" diyen yeni başkan Özbek, Napoli'nin Arjantinli golcüsü Higuain için düğmeye bastığı iddia edildi.
İŞTE GÜNÜN EN ÇARPICI HABERİ...
Devler Ligi'nde de başarı isteyen çiçeği burnunda başkan Dursun Özbek, ilk olarak Napoli'nin yıldızı Gonzalo Higuain'i gözüne kestirdi.
Üç yıllık sözleşme imzalayacağı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile golcü konusunu görüşen Özbek, başarılı hocanın da isteğiyle Higuain için çalışmalara başladı. Sözleşmesi 2018'de bitecek olmasına rağmen Napoli'den ayrılmaya hazırlanan Arjantinli golcü için Dursun Özbek'in 20 milyon euro'yu gözden çıkardığı sızan bilgiler arasında. 26 yaşındaki Higuain, bu sezon Serie A'da 36 maçta 16 gol atarken, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 14 maçta 7 kez fileleri havalandırdı. Sneijder gibi başarıya doğrudan katkısı olacak yeni "çilekler" isteyen Özbek'in, Higuain'in yanı sıra başka yıldızlar için de çalışma yaptığı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!

Juventus'a Bernardo Silva mesajı: "Kaçırmayın!"

























