Dursun Özbek'ten transfer itirafı
Dursun Özbek, Mustafa Denizli'nin arkasında durdu, negatif düşünce içinde olan yöneticilere seslendi.
Mersin İdman Yurdu’na yenilerek ligde kötü sonuçlarını sürdüren Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Mustafa Denizli’nin arkasında durdu.
Genel sekreter Fatih İşbecer ve bazı idarecilerin gelecek sezona yönelik yeni teknik direktör arayışına girdiklerini öğrenen Başkan Özbek’in, bu konuda yöneticileri uyarıp, “Bu tablonun sorumlusu hocamız olamaz. Bu kadroyu o kurmadı. Üstelik devre arasında da hocamızın istediği oyuncuları alamadık. Mustafa Denizli ile ilgili bundan sonra en ufak bir çatlak ses duymak istemiyorum” dediği öğrenildi.
Galatasaray’ın önünde Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi hedeflerinin bulunduğunun altını çizen Başkan Özbek’in, “Futbolcular da bu saatten sonra ligi önemsemiyorlar. Ancak kupa ve Avrupa’da hedefimiz doğrultusunda istenen neticeler için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Gündem toplantı
Başkan Dursun Özbek’in, Mustafa Denizli konusunda aldığı bu önlemden sonra, tek gündem maddesinin 23 Şubat’ta UEFA ile yapılacak toplantı olduğu belirtildi. Galatasaray, karar konusunda süreyi uzatabilirse bunu bile yeterli sayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama


























