Dursun Özbek'ten flaş karar!
Galatasaray'da başkanlığı Mustafa Cengiz'e devreden Dursun Özbek büyük bir hazırlığın içinde! İşte detaylar...

Galatasaray'da başkanlığı Mustafa Cengiz'e kaptırarak kabuğuna çekilen Dursun Özbek'in büyük bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi.
Dursun Özbek'in gözü mart ayında gerçekleştirilecek olan mali kongrede. Eski başkan, mali kongrede ibra edilmesi durumunda kritik bir adım atacak.
Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek, başkanlığa yeniden aday olma kararı aldı. Yakın dostları ile bu kararını paylaşan Dursun Özbek, seçim çalışmalarına şimdiden başladı.
Herkesin dikakt kesildiği Mali Genel Kurul'daki ibra oylaması üzerine de Özbek'i destekleyen üyelerin çalışma içinde olduğu ve bu kritik zirve sonrasında eski başkan Dursun Özbek'in kararını resmen açıklayacağı öğrenildi.
Dursun Özbek'in Mart ayında ibra eşiğini geçtikten sonra adaylığını resmen açıklama kararı aldığı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
