Dursun Özbek yerli transferi için bizzat devrede!
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yerli oyuncu Samet Akaydın için Dursun Özbek'in bizzat devreye gireceği belirtildi.

Galatasaray'da yurt içinde de transfer çalışmaları var. Savunmaya yerli takviyesi yapmak isteyen ve bu doğrultuda birçok oyuncuyla görüşen Sarı-Kırmızılılar, Samet Akaydin üzerinde karara varmış durumda.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'la bizzat görüşerek, Samet transferini bitirmeyi hedeflediği öğrenildi.
Tüm şampiyonluk adaylarının transfer gündeminde yer alan Samet konusunda, başkanlar düzeyinde görüşülecek.
SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Bilindiği üzere Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe , Beşiktaş ve Trabzonspor da Milli savunmacının peşinde. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki stoper için Galatasaray cephesinde bonservis artı takas formülü düşünülüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
