Dursun Özbek'ten transfer için karar!
Galatasaray'da yeni dönemde başkan Dursun Özbek, bizzat transferin başında olacak.
Galatasaray'da başkanlık görevine yeniden seçilen Dursun Özbek, yeni dönemde transferin başında bizzat yer alacak.
TİMUR SONRASI YENİ PLAN
Sarı-kırmızılı takımda ikinci dönemini 2022-2024 yılları arasında yaşayan Dursun Özbek, bu dönemde transferi Erden Timur'a emanet etmiş ve transferin birçoğunda Timur yer almıştı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erden Timur'un vedası sonrası transferleri kendisi yapmak istiyor.
CENK ERGÜN AKTİF ROL ALACAK
Galatasaray'da yeni dönemde Cenk Ergün yeniden aktif bir rol alacak, Fatih Demireli ve Ayhan Akman ise scout ekibinde görev yapacak.
Sportif AŞ Başkanvekili olarak Erden Timur'un yerine İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş yer alacak. Erden Timur'un rolünün direkt olarak İbrahim Hatipoğlu'na geçip geçmeyeceği belirsiz ancak futbolda transfer operasyonlarının başında Dursun Özbek olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bukayo Saka'nın sakatlığı Arteta'yı endişelendiriyor

Galatasaray maçı öncesi Stuttgart'a kötü haber!

Bruno Fernandes'ten Carrick'e eleştiri!

Bayern Münih'ten 250 milyon Euro'luk satış!

Manchester United'da 'A Planı' Nagelsmann

Mbappe'den Arda Güler'e: "Küçük kardeşim, seni seviyorum"

Aston Villa'dan Avrupa'da gövde gösterisi!

Davide Ancelotti: 'Galatasaray'a da aynı bedeli ödedik!'

Arda Güler attı, Real Madrid doludizgin!

Perrin: "Galatasaray'ın golleri şok oldu"

























