Dursun Özbek'ten Osimhen'in sözleşmesi için açıklama: 'Madde yok'
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'in geleceği için konuştu.
Galatasaray'ın sezon başında rekor kırarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takmaya devam ediyor.
Sarı-kırmızılıların Başkanı Dursun Özbek, Nijeryalı yıldız için yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a gelmiş geçmiş santrforlar arasında Metin Oktay'dan sonra beni en çok heyecanlandıran oyuncu Osimhen... Olağanüstü! Onu her yerde ilgi ve hayranlıkla takip ediyoruz. Maç seçmeden, hatta antrenmanlarda bile maçtaymış gibi yüksek tempoyla mücadele ediyor. Bazen sakatlanacak diye korkuyoruz. Ama o çok iyi bir profesyonel ve kendisine çok iyi bakıyor. Arkadaşlarıyla da arası çok iyi." ifadelerini kullandı.
'SÖZLEŞMESİNDE MADDE YOK'
Son olarak Victor Osimhen'in sözleşmesinde serbest kalma maddesi için konuşan Dursun Özbek şu ifadeleri sarf etti:
"Osimhen'in sözleşmesinde çıkış maddesi yok. Son derece başarılı ve Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek futbolcu. Belki transfer ettiğimiz gün miktarın yüksek olduğu konuşuldu ama bugün futbol kamuoyunda verilen bonservis bedelinin düşük kaldığı ve oyuncunun değerinin çok daha yüksek olduğu görüşü hakim."
PERFORMANSI
Bu sezon Galatasaray formasıyla 25 resmi maça çıkan Victor Osimhen bu karşılaşmalarda 17 gol ve 6 asistlik skor katkısı sağladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!


























