Dursun Özbek: "Takıma delikli kuruş borcumuz bile yok!"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sivas maçının ardından Rams Park'ta Sabah Spor yazarı Levent Tüzemen'e özel açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 6-1'lik Sivas galibiyetinin ardından Rams Park'ta Sabah Spor yazarı Levent Tüzemen'e konuştu.
Başkan Özbek, 6-1'lik skoru çok beğendiğinin altını çizerken oyuna vurgu yaptı ve şunları söyledi: "Üstün bir futbol ortaya koyduk. Sahada oyuncular hem maç sırasında hem de sonrasında bir aile gibi davrandı. Taraftar, yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular birbiri ile kenetlenmiş durumda. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attık."
"NİSAN AYINDA BÜTÜN ÖDEMELER YAPILDI"
Başkan Özbek'in asıl dikkat çektiği nokta ise Galatasaray'ın mali konularda sıkıntı yaşadığı iddialarıydı. Bu tarzdaki haberlere sert çıkan ve öfkelendiğini söyleyen başkan Özbek, "Bu iddialar tamamen asılsız" dedi ve devam etti: "Nisan ayı sonunda bütün ödemeleri yaptık. Ve bu ödemeler sadece futbol takımı ile sınırlı değil. Futbol dışında voleybol, basketbol, su topu, eskrim, yüzme branşları gibi amatör sporlarda bile bütün oyuncularımın ödemeleri yapıldı, borcumuz sıfır. Bunu çıkaranlar, G.Saray'ın huzuruna dinamit koymaya çalışıyor. Bir daha söylüyorum; bizim sporcularımıza delikli kuruş borcumuz bile yok! Yönetim, futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarımızla şampiyonluğa inandık ve bu yolda başarılarımızla yürüyoruz."
"FLORYA PROJESİ GELECEĞİ KURTARACAK"
Başkan Dursun Özbek ile yapılan sohbette, Florya projesi konusundaki iddialar da gündeme geldi. Özbek, futbol takımının Kemerburgaz'a taşınması ile devam edecek süreçte Florya'da yapmayı planladıkları projenin kulübün geleceğini kurtaracağını belirtip, "Florya projesi, G.Saray'ın geleceğidir. Ciddi gelirler elde edeceğimiz ve ilk aşamada da Bankalar Birliği'ne borcumuzu kapatacağımız bir çalışmadır. Florya projesinden gelecek gelirin bir bölümü ile Bankalar Birliği'ne olan borcumuzu ödeyeceğiz. Böylece aylık 100 milyon TL'lik faiz giderinden de kurtulacağız" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Southampton'a 3 dava daha!

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!

Joao Cancelo: "Favorim Galatasaray"
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!


























