
Ankaragücü galibiyetiyle beraber 23. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyüğü olduğunu belirtti ve şu sözlerle devam etti: "Türkiye'nin en büyük spor kulübünün, kalbi Galatasaray sevgisiyle dolu, eşsiz taraftarları; Cumhuriyetin 100'ü, Türkiye'nin En Büyüğü!
Cumhuriyetin 100. yılında, Galatasarayımızın başarılarını tarihe birlikte yazacağız dedik ve bunu başardık. Bugün, 23. şampiyonluğu garantilemiş olmanın büyük mutluluğu ve gururu içerisindeyiz."
TARAFTARLARA SESLENDİ
Açıklamalarında taraftarın onları bırakmadığını belirten Özbek: "Bu başarıda aslan payı her zamanki gibi sizlerin… Galatasaray'ın adının geçtiği yerde beklentisiz, koşulsuz desteğinizi veren, 7'den 70'e herkesin… Bizi bir gün bile yalnız bırakmadınız; Galatasaray'ı Türkiye'nin en muhteşem taraftarına sahip spor kulübü yaptınız. Karşılıksız bu sevginiz ve adanmışlığınız için size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Şimdi daha büyük zaferler bizi bekliyor. Herkes duysun sesimizi, Galatasaray geliyor!"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'den farklı galibiyet

Bayern Münih'ten iki yıldız isme yeni sözleşme

Bruno Fernandes: "Yoğun bir atmosfer olacak"

Real Madrid'de Napoli maçına 8 eksik!

Erik ten Hag'dan Galatasaray yorumu: "Zor olacak"

Thomas Partey'e dev talip!

Bundesliga'da Harry Kane fırtınası: 12 maç, 18 gol

Fulham galibiyeti 90+4'te aldı!

Manchester United, İstanbul'a 7 eksikle geliyor

Vidal'den Garnacho'ya Cristiano Ronaldo eleştirisi!
