Dursun Özbek: "Eleştirildik ama doğru işler yapmışız"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, derbi akşamı yönetim kuruluyla yemekte bir araya geldi.
Fenerbahçe'ye karşı aldıkları 3-1'lik büyük zaferin gecesnde yöneticilerle yemekte bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kadıköy'deki performanstan çok etkilendi.
Milliyet'te yer alan habere göre; Özbek, "Kolej takımı görüntüsü veriyoruz. Herkes çok pozitif. Bu tablo beni çok umutlandırdı." dedi.
"ELEŞTİRİLDİK AMA DOĞRU İŞLER YAPMIŞIZ"
Özbek, "Transfer dönemi çok eleştirildik ama görüyorum ki doğru işler yapmışız. Takımda arkadaşlığın iyi olması çok önemli." ifadelerini kullandı.
OSIMHEN İLE DEVAM PLANI
Galatasaray'ın Napoli'den bir sezonluğuna kiraladığı, 100 milyon euroluk golcü Victor Osimhen'in gelecek sezon daha kalması düşüncesi ortaya çıktı.
Radyospor'a konuşan Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, Osimhen'in ocak ayında ayrılması gibi bir durum bulunmadığını ifade ederek, "Haziran ayına kadar Galatasaray'ın futbolcusu. Bunu tartışıyor olmak gündemi değiştirmeye yönelik, Osimhen'i izlemenin keyfini bozmaya yönelik iddialar. Biz Osimhen ile bundan sonraki sezonlarda nasıl birlikte olur bunu düşünmeliyiz" yorumunu yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Noa Lang için büyük belirsizlik!

Yan Diomande için 112 milyon euro!

Udinese'de Zaniolo krizi sürüyor!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!



























