Dursun Özbek: "Bizi rahat bırakın"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer gündemini kapatarak "Futbolcuları rahat bırakın, tek hedef şampiyonluk" mesajı verdi.
Süper Lig'de artık son viraja girilirken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten sürpriz bir çıkış geldi.
Maç eksiği olmasına rağmen en yakın takipçileri Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin 4 puan önünde olan sarı-kırmızılı kulübün patronu, yönetim kurulundaki arkadaşlarına "Tedbirli olun" mesajı verdi.
"FUTBOLCULARI RAHAT BIRAKIN"
Özbek, futbolcular ve menajerler üzerinden gelen transfer taleplerine kapıyı kapatırken, şu ifadeleri kullandı:
"26. şampiyonluğumuza doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 'Bana teklif geldi' ya da 'Oyuncuma talip var' gibi söylemler sezon sonuna kadar gündeme kesinlikle alınmayacak. Futbolcuları rahat bırakın. Şampiyonluk sonrası her şey konuşulur. Şimdi tek hedefimiz var: Şampiyonluk ve yeniden Avrupa sahnesinde olmak." Yönetim kurulundan tam destek alan bu sözler, oyuncu ve menajerlere de iletildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barça'nın ilk transferi: Bastoni

Kylian Mbappe: "Bayern Münih'i yenecek tek takım biziz!"

Fisnik Asllani için Barcelona iddiası!

Tottenham, Tudor'u yolladı

Uli Hoeness: "Kane 250 milyon euro eder"

Bastoni'den Barcelona'ya yeşil ışık!

Xabi Alonso'nun yeni takımı netleşti! Arda Güler'i de yanında götürecek

Rodri'den Real Madrid iddialarına sert tepki!

Klopp'tan Salah için büyük iddia: "6-7 yıl daha oynarsa şaşırmam"

Zaniolo için 10 milyon euro'luk kesin karar























