Drogba'ya İtalya'dan teklif!
Yüksek maliyeti sebebiyle kiralık olarak kadrosunda bulunan Pablo Osvaldo'yu satın almaya yanaşmayan Juventus'un, Didier Drogba'nın menajeri ile görüştüğü iddia edildi.
İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Pablo Osvaldo'nun yüksek maliyetinden dolayı transfer rotasını Türkiye'ye çevirdi.
Ocak ayı transfer döneminde Premier League ekibi Southampton'dan sezon sonuna kadar 6 aylık kiraladığı 28 yaşındaki golcü oyuncunun 19 milyon euroluk satın alma opsiyonunu pahalı bulan Torino temsilcisi, transfer listesinin başına Galatasaray forması giyen Fildişili yıldız Didier Drogba'yı aldı.
MENAJERİ GÖRÜŞTÜ
İtalya basınında yer alan habere göre, önüzmüdeki sezon kadrosunu hücum anlamında güçlendirmek isterken bütçe hesapları da yapıyor. 19 milyon euro'yu Osvaldo'ya yatırmak istemeyen Juventus, sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Didier Drogba'yı transfer etmek için girişimlerine hız verdi.
Ayrıca çizme basınında yer alan haberde, sarı-kırmızılı kulübün yıldız oyuncusunun menajerinin İtalyan temsilcisinin kulüp yetkilileri ile biraraya geldiği ve maddi konular hakkında görüşmeler yapıldığına yer verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı

Al Ahli'den Thiago Almada için teklif

Roma'dan Greenwood için teklif hazırlığı

Nico Williams'tan geleceği için çarpıcı sözler

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!























