Drogba'nın tepkisi! İşte o sözler
Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Gençlerbirliği mücadelesinin devre arasında maçın hakemi Yunus Yıldırım'a isyan etti.
Webaslan.com
Karşılaşmanın ilk yarısı boyunca sürekli yerde kalan ve 45 dakikanın sonunda topallayarak sahayı terk eden Didier Drogba, tünel girişinde maçın hakemi Yunus Yıldırım ile karşı karşıya geldi.
Sakatlanmasına neden olan pozisyonda devam kararı veren Yıldırım'a çıkışan Drogba, "Bana hiç dokunmadı yani öyle mi? O halde neden yürüyemiyorum?" sözleri ile tepki gösterdi. Yunus Yıldırım ise Fildişili golcünün bu sözleri karşısında sadece kafasını salladı ve tepki göstermeden soyunma odasının yolunu tuttu.
Drogba, devre arasında yapılan tedavinin ardından, ikinci yarıda tekrar sahaya çıktı ve sarı-kırmızılıların beraberlik golünü atan isim oldu.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika
























