Drogba'nın aklı Kadıköy'de!
Chelsea'de forma giydiği dönemde sarı-lacivertlilerle 2 kez karşı karşıya gelen Didier Drogba, Fenerbahçe'ye karşı henüz fileleri sarsamadı. Fildişili Kadıköy'deki mücadele için can atıyor.

Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala Fenerbahçe derbisinde boy gösterecek olan Galatasaray'da, Fildişili yıldız Didier Drogba oynaması durumunda sarı-lacivertlilere karşı kariyerinde 3. maça çıkacak.
Didier Drogba, 2007-08 sezonunda Fenerbahçe karşısında 2 maça çıkmış ve gol atamamıştı. 34 yaşındaki yıldız bu önemli derbide fileleri sarsarak sarı-lacivertlilere karşı ilk golünü atmak için çıkacak.
2007-08 sezonunda Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea ile karşılaşmıştı. Didier Drogba 2007-08 sezonunda Chelsea forması altında Fenerbahçe ile oynanan 2 maçta da görev yaptı ve gol kaydedemedi. Fildişili, Şükrü Saracoğlu stadında oynanan maçta Volkan Demirel’in koruduğu kaleye 2 isabetli şut atmış ancak gol bulamamıştı.
BURAK YILMAZ'IN FENERBAHÇE'YE 4 GOLÜ VAR
Süper Lig’in bu sezon 22 golle en golcü oyuncusu olan Burak Yılmaz kariyeri boyunca Fenerbahçe’ye 4 gol attı. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve 16 resmi maçta gol atamayan Burak Yılmaz geçen sezon Trabzonspor ile 2 gol, 2009-10 sezonunda Şükrü Saracoğlu stadında Trabzonspor takımında 1 gol ve 2007-08 sezonunda Manisaspor formasıyla yine Şükrü Saracoğlu stadında 1 gol atmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Joao Palhinha Tottenham'da!

Chelsea, Ajax'tan Jorrel Hato'yu transfer etti

Heung-Min Son, Tottenham'a veda etti

Thomas Partey, Villarreal yolunda!

James Maddison yine sakatlandı!

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!
