Drogba ve Burak korkusu!
Galatasaray'ın Emirates öncesi İstanbul'da yaptığı kamp çalışmalarında Burak Yılmaz ve Didier Drogba şoku yaşandı.
Anadolu Ajansı

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların koşu ve ısınmanın ardından pas çalışması yaptığı bildirildi. Ana bölümde taktik çalışması yapan oyuncuların antrenmanı fiziksel çalışmayla tamamlandığını kaydedildi.
Midesinden rahatsızlanan Didier Drogba ve sağ üst ön adale grubunda sertleşme olan Burak Yılmaz'ın antrenmanı yarıda bıraktığı, Gökhan Zan'ın ise tedavisinden sonra takımdan ayrı salonda ve sahada çalıştığı belirtildi.
Galatasaray, Emirates Kupası'na katılmak için 2 Haziran günü özel uçakla Londra'ya gidecek ve Londra'da antrenman yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı

Hakan Çalhanoğlu, Inter ile masada! Galatasaray beklemede

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye
