Drogba talihsizlik yaşadı
Galatasaraylı Didier Drogba'nın da içinde bulunduğu Türk Hava Yolları'nın Londra uçağında ufak bir talihsizlik meydana geldiği kaydedildi.
Türk Hava Yolları'nın (THY) Londra seferini yapmaya hazırlanan THY uçağı yolcu alımı öncesi park yerinde 'slide' olarak adlandırılan şişme kaydırak kabin memurunun hatası sonucu patladı. Uçağın yolcularından biri de Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba'ydı.
Edinilen bilgiye göre THY'nın İstanbul-Londra seferini yapmaya hazırlanan TC-JRD kuyruk tescilli Airbus A-321 tipi Balıkesir adlı uçağı yolcu alımı için hazırlıkların devam ettiği sırada kabin memurunun hatası sonucu slide (tahliye botu) patladı.
Bunun üzerine uçağa yüklenen valizler indirildi. Daha sonra slide olarak adlandırılan şişme kaydırak tahliye bot teknik ekipler tarafından yenisi ile değiştirildi. Yolcular değişimden sonra uçağa alınırken, içlerinde Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba ve eşinin de bulunduğu 169 yolcu 30 dakikalık bir gecikmenin ardından saat 21.55'te Londra'ya uçtular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!

Inter Miami'den Muhammed Salah'a kanca!

























