Drogba: ''Onun gibisi yok''
Galatasaray'ın Chelsea'nin yıldızı John Terry ile yakından ilgilenmesinde en büyük paya sahip isim Drogba olurken, Fildişili Terry'i öve öve bitiremedi.
Vatan
Ligde geride kalan 11 karşılaşmada 13 kez topu ağlarında gören sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ndeki 4 maçta 10 gol yedi. G.Saray’ın başına geçtiği Juventus maçı dahil tüm karşılaşmalarda gol yiyen teknik direktör Roberto Mancini bu durumu devre arası transfer döneminde çözmekte kararlı. İtalyan teknik adam ısrarla savunma güvenliğinin arttırılması gerektiğine vurgu yaparken, Drogba’nın direkt John Terry’yi önerdiği ortaya çıktı.
YÖNETİMİN KOZU DROGBA
Drogba'nın Chelsea’den eski takım arkadaşıyla ilgili “Uzun yıllar birlikte oynadık. Onun gibi savunma zor bulunur” diyerek İngiliz oyuncuyu tavsiye ettiği öğrenildi. Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve kendisine henüz yeni mukavele önerilmeyen 33 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılar nabız yoklamaya başlarken, Drogba’nın da devreye girmesiyle transferin mutlu sonla bitme ihtimali yüksek görünüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!






























