Drogba imzalamak istemiyor mu?
Galatasaray ile olan mukavelesi sezon sonu bitecek olan Drogba'nın bazı sebeplerden dolayı sözleşme uzatmadığı iddia edildi.
Habertürk
Dünya futbolunun en büyük golcülerinden Didier Drogba ile Galatasaray arasındaki aşk ne yazık ki adım adım ayrılığa doğru ilerliyor... Geçen sezon devre arasında 1.5 yıllığına renklere bağlanan Fildişili yıldız sezon sonunda ayrılmayı düşünüyor.
Ünal Aysal yönetimi, sezon başından bu yana Drogba'nın oyuncu-antrenör olarak devam etmesi konusunda nabzını yoklamış, 35 yaşındaki Drogba'dan "Kendimi 2 yıl daha aktif şekilde devam edecek kadar iyi hissediyorum. Bu nedenle şu an antrenörlüğü düşünmüyorum" yanıtını almıştı. Sarı-Kırmızılılar, kısa süre önce 1+1 yıllık sözleşme uzatma önerisi götürmüş, ancak Drogba'dan kesin bir cevap gelmemişti.
"DEMORALİZE EDİYOR"
Yakın çevresine dert yanan Drogba, İstanbul'u çok sevdiğini ancak Galatasaray'da mutlu olmadığı için nikah tazelemeye yanaşmadığını itiraf etti.
HaberTürk'ten Volkan Köse'nin özel haberine göre; yıldız golcü, "Çİn'den hem rekabetten uzaklaştığım ve hem de sözleşme şartları yerine getirilmediği için ayrıldım. Galatasaray'ın teklifi de çok cazipti ve Şampiyonlar Ligi beni çağırıyordu. Geçen sezon oynadığım futboldan ve yaptıklarımızdan keyif aldım. Ama bu sezon işler düşündüğüm gibi gitmiyor. Benim için önemli olan, bulunduğum yerde mutlu olmak. Mutlu değilim. Takımdaki huzursuzluklar da beni demoralize ediyor. Bu yüzden gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldım." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

























