Drogba iddialarına menaerinden cevap
Didier Drogba'nın menajeri, basında çıkan iddialar üzerine açıklama yaptı.
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Drogba'nın Menajeri Ceylan Çalışkan, Fildişi Sahilli futbolcu ile Galatasaray arasında henüz bir görüşme olmadığını söyledi. Çalışkan, TRT Spor'a telefon ile katılarak Drogba ile ilgili soruları yanıtladı.
Çalışkan, Drogba'nın Türkiye'de ve Galatasaray'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "İki taraf da birbirinden şikayetçi değil. Kulüp de Drogba da memnun. Basında yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor. Sezon sonu oturulup konuşulacak" dedi.
Drogba'nın dünya çapında bir futbolcu olduğunu kaydeden Ceylan Çalışkan, "Milyonların sevgilisi olan bir oyuncu. Gitse de kalsa da saygı duymak lazım. Şu ana kadar Galatasaray ile Drogba arasında bir görüşme olmadı. Türkiye'de yazılanlar ve çizilenler karşısında hayretler içerisinde kalıyoruz. Böyle şeyler dünyanın hiçbir yerinde yapılmıyor" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Alvaro Morata'dan Fabregas için övgü!

Real Madrid'den Courtois kararı

Wilfried Zaha, kendini La Liga'ya önerdi!

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"




























