Drogba giderse hedefte o var
Galatasaray, sezon sonunda ayrılabileceği konuşulan Didier Drogba için alternatif isimleri düşünürken, Ünal Aysal'ın hedefindeki isim belli.
Takvim

MANCINI DE ÇOK İSTİYOR AMA ŞARTLAR ZOR
BAŞKAN Ünal Aysal'ın da bu gelişme üzerine, yeni sezonda doğacak forvet sıkıntısını şimdiden çözmek için düğmeye bastığı belirlendi. Teknik direktör Roberto Mancini'nin yoğun ısrarı ve Milan'ın yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle Balotelli'yi gündeme alan Aysal'ın çok yoğun bir şekilde bu transferi bitirmeye çalıştığı ifade edildi. Fakat Galatasaray'ın işi hiç de kolay gözükmüyor.
GALIANI 20 MİLYON, AYSAL 12 MİLYON DİYOR!
AYSAL, Balotelli'yi aynı Sneijder ve Drogba gibi 'fırsat transferi' olarak görse de Milan'ın bonservis bedeli olarak 18 milyon Euro istediği öne sürülüyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Başkan Galiani, 1 yıl önce 20 milyon Euro ödeyerek aldığı Balotelli'den fazla zarar etmek istemiyor. Ünal Aysal'ın kafasından geçen rakamın ise 12 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Kim Min-Jae açıklaması

Brighton'dan Baleba kararı: 120 milyon Euro!

Benfica, Antony'yi kiralamak istiyor

Torino, Simeone'yi açıkladı!

Bayern Münih'ten Nicolas Jackson hamlesi!

Real Madrid'den Garcia'ya yeni sözleşme!

Juventus'ta Vlahovic belirsizliği

Thomas Partey, Villarreal'e gitti

Lucas Digne, Aston Villa ile devam dedi

Como'dan Tottenham'ın 40 milyon euroluk teklifine ret!
