Drogba derbiye yetişecek mi?
Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle özel çalışmalarına devam eden Didier Drogba'nın son durumu belli oldu.

Galatasaray'da iki günlük izin devam ederken takımın tecrübeli golcüsü Didier Yves Drogba Tebily'nin takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor.
Fenerbahçe derbisinde sahada olmak için İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile özel bir görüşme yapan Fildişili yıldızın derbide mutlaka sahada olmak istediği belirtildi.
Bu görüşme sonrası Mancini'nin sağlık kuruluna verdiği talimatla Drogba'nın tedavisi konusunda vitesin artırılmasını istediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun sakatlığında aksi bir durum yaşanmaması durumunda hafta ortasından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği ifade edildi.
Takımın bir diğer sakat oyuncusu Aurelien Chedjou'nun da Fenerbahçe derbisine yetişmesi bekleniyor.
Mancini'nin iki günlük izin öncesi oyuncularla yaptığı toplantıda, "Mancini'nin sözlerini "Her takımın sıkıntılı dönemleri olur. Bu da bizim için öyle bir dönem. Fenerbahçe maçıyla bu dönemi atlatacağız. Ben buna inanıyorum. " dediği öne sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, sahasında Elche ile yenişemedi

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!
